tiistai 18. lokakuuta 2011

Ihanan turha, arkinen juhla. Eli synttärit.

Mihinköhän se kaikki hienous syntymäpäivistä on hävinny…? Nykyään synttärit meinaa sitä, et lähetään dokaa ja vedetää överit. Ei kiitos mulle, vedän övereit muutenki. Tosin, joku kiva ravintolaillallinen tyttöystävän kans olis kiva. Olis vaan se tyttöystävä ensin.

Mutta asiaan.

Oli oikein jättekiva päivä sillee. Heräsin klo 12, datasin jonkun tunnin verran ja lähin sit Citymarkettii kattomaa mulle pyykinpesukonetta, joka olikin just hyvä. :) Sen jälkeen lähin Helsingin päärautatieaseman kautta Vuosaareen, missä näin Monikan (<3). Käytiin sit Subways syömäs ja mentiin sen jälkeen Citymarkettii, mistä sit mukaan lähti Soneran matkapuhelinliittymän sopimus. Huomenna sit Itäkeskuksee hakemaan sitä luuria, koska siel ei sitä ollu. Oli tosi kiva nähä Monikaa kahestaa, tähän asti on aina ollu Tiitu mukana, jotenkin jännästi. Ei oikein voi syntymäpäivän kunniaks ottaa mitään alkoholipitoista ku lupauduin yöksi töihin (ja samalla seuraavaks kuudeks yöks), mutta eipä tota fiilistäkään ole. Katotaan sitte ku vitutuskäyrä nousee katosta läpi.

Oli vähän haikee fiilis ku lähin himaa, olisin halunnu olla Monikan kans pidempää mut en viittiny ku se oli kuitenki ollu tänää töis ja muutenkaa ei oikein ollu mitää tekemistä. Jos seuraaval kerral lähtis sit leffaa tai johonki sen kans, et olis oikeesti jotai tekemist eikä pelkästää sellast hengailuu. Teininä tullu hengailtuu ilman mitää tekemist ihan tarpeeks, niin nyt vois aikuistua ja tehä jotai kivaa, kuten just esim. käydä leffas, shoppailee tai safkal jossai. Aika hitaasti kyl tuntuu tää aikuistuminen tapahtuvan, ku must tuntuu et oon edelleen se tylsä teini joka ei haluu mitn muuta tehä ku istuu koneel.

Mut eiköhän se siitä ajan kanssa. :)

Tähän loppuun vois laittaa pätkän yhestä mun kauan sitten kirjottamasta biisistä.

Tuntuu oudolta myöntää, oon rakastunu suhun, vaikka ootkin perhonen, lentelet milloin missäkin, joskus käyt partsillani, minua tapaamassa, mutta sitten jatkat taas matkaasi tuntemattomaan. Et voi paikoillesi jäädä, koska sinulla on niin paljon tehtävää, ettei sinulla riitä aikaa huilailuun, ennenkuin aurinko laskeutuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti