sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Krapula tai ei krapulaa, joskus en vaan ymmärrä

Tuli tossa eilen vähän otettua kuppia. No, jossai 10 aikaan aamulla ensimmäisen kerran herättyäni taisin olla vieläkin humalassa. No, siinä kävin tarpeillani ja menin takas nukkumaan. About 3h myöhemmin, kun olis pitäny olla krapula ja huono olo, ei ollu kumpaakaan. Sitä siinä ihmettelin aikani, kunnes päätin käydä suihkussa ja lukea Sunnuntaihesarin odotellessani broidin soittoa. Ei pleikkariakaan jaksanut käynnistää ja omassa koneessa on kovalevy vissii korruptoitunu, jotenka ei ollu parempaakaan tekemistä.



Nooh, puol neljän aikaan porukoille syömään ja näin, onneks sain sitte sieltä toisen koneen ton mun oman tilalle, ettei tartte kokonaan ilman konetta olla, ku en vaa pysty sellasee. Tulee tylsää muuten, eikä laskuikaan saa maksettua. Porukoilla vierähti joku 2h 30min, ja sit lähettiin broidin kans takas Keravalle, ja oonkin ollu täs himassa sitten koneella siitä lähtien ku sain kaikki piuhat kiinni, ollu nimittäin aika tiukkaa ilman konetta…



Tänään on sit muuten mun eka työvuoro yksin. Vähän jänskättää sillee, et saanko mä kaikki lehet jaettua kuuteen mennes, niinku tos about viikko sit. Siin on hyvä tavote kyl, mut sen näkee sit ku pääsen hommii et miten kauan niis yksin menee. Kuitenki viikon ajan teen yksin hommia, ja sen jälkee en tiiä et mitä sitte. Meenkö taas jonkun jakajan mukaan, vai oonko ns. “lomalla” siihen asti et tulee toiset piirit ajettavaks. Että ihan hyvä vaan ettei päivällä ollu krapulaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti